Zaklad gastronomiczny wymagania otwarcia

System POS to plan gastronomiczny do prowadzenia każdego typu obiektami gastronomicznymi, jak restauracje, puby, pizzerie, bary szybkiej obsługi, restauracje hotelowe natomiast tymże całe.

Dla średnich również mocniejszych lokali POS znacznie dobro sprawdza się w obsłudze zarówno małych lokali, kiedy oraz zdrowych sieci gastronomicznych. To istotne narzędzie, dopasowane do książce na dowolnej liczbie stanowisk POS. Program w łatwy sposób usprawni prowadzenie na konkretnych szczeblach menedżerskich, zapewniając pełną władzę nad każdym odcinkiem funkcji w klubie. Dzięki oprogramowaniu wzrośnie komfort obsługi klientów. System znacznie wpłynie na wydajność pracowników w kuchni a na sali, co przyśpieszy etap realizacji zamówionych potraw. Szczegółowa analiza preferencji i popytu wśród klientów ułatwi i planowanie smacznego menu.

Zgoda z własnymi urządzeniami Oprogramowanie gastronomiczne POS może współpracować z wieloma urządzeniami i układami, które usprawnią działanie każdego domu. Funkcjonowanie na zawodowym sprzęcie takim jak: drukarki fiskalne, system monitorów kuchennych albo i bezprzewodowe systemy przywoławcze minimalizują czas obsługi, działają na większą rotację stolików, czyli zwiększają zyski restauracji. Dobry i zrozumiały sposób obsługi programów POS, umożliwia wygodą pracę, przyspiesza realizowanie poszczególnych zadań, minimalizuje okres szkolenia pracowników wchodząc na spadek kosztów wdrożenia systemu.

Czerpanie z elementu zapewnia: Wygodę pracy: intuicyjna obsługa, dodawanie tekstów do zamówień, zgoda z kasami lub drukarkami finansowymi i czytnikami kodów kreskowych, przyporządkowywanie skrótów danym potrawom, natychmiastowe wysyłanie informacje o wartościach przekroczenia uprawnień, wpisywanie i liczenie potraw specjalnych, itp. Przejrzystość: wgląd do rachunków, transakcje i saldo każdego stolika, grupowanie produktów spożywczych, np. warzywa, napoje, alkohol, szczegółowy obraz na salę, spis dodatków do potraw, ustawianie kolejności wydawania dań, dane o zbyt dużym okresie obsługi stolika, itp. Szybkość: robienie i zmiana zamówień, drukowanie bonów w pomieszczeniu przygotowania dań, szybka zmiana zamówień, pasek produktów dużego wyboru, itp. Wszechstronność: bezpieczne logowanie pracownika, sterowanie szufladą kasową, obsługa różnych form płatności.