Krajalnica ostrzenie

W biznesach oraz w gospodarstwach domowych bardzo często występuje potrzeba pokrojenia czegoś w proste, cienkie plastry. Traktuje to przede wszystkim wędlin, serów i pieczywa, jednak sprowadza się, że krajalnica jest wykorzystywana oraz do własnych celów, na przykład do krojenia warzyw lub produktów, gdy potrzebujemy ich w formy cienkich plasterków.

http://erp.polkas.pl/comarch-erp-xl/comarch-erp-e-commerce/

W zależności z tego, co pragnę kroić na krajalnicy, stanowi ona wyposażona w specjalne ostrze - gładkie lub ząbkowane. Ząbkowane przeznaczone jest do cięcia pieczywa, co umożliwia łatwo "wgryźć się" w jego grupę i dostarcza równe kromki, nawet przy krojeniu miękkiego, świeżego pieczywa. Z zmiany jeśli należy o wędliny czy sery, chce nam szczególnie na niewielkich, równych plastrach, które kręci się łatwo i bez specjalnego wysiłku. Do tego punktu używamy krajalnicy z dobrą, jednak bardzo silną krawędzią, która doskonale radzi sobie z twardymi, kiedy oraz bardzo niebezpiecznymi wędlinami i serami.

Krajalnica Maga 310p to oczywista maszyna do cięcia, polecana zwłaszcza do pokoi gastronomicznych oraz do sklepów. Jest zarządzana przez producenta ze względu na swoją wysoką odporność i możliwość obsługi. Dzięki tym wartościom każdy, po pierwszym przeszkoleniu z działu zaufania oraz higieny pracy, może dołączyć do akcji z krajalnicą i proponować naszym klientom wędliny czy sery pokrojone w konkretne plastry. Krajalnice silnych jakości pozwolą na bliskie uporanie się z pokrojeniem ogromnej sum wędlin czy serów, przy niewielkim koszcie pozycji i odporności pracownika. Taka krajalnica w składzie pozwala znacznie zaoszczędzić czas, jaki kiedyś brano na krojenie produktów na plasterki. Dodatkowo, krajalnice dzięki regulowanemu zakresowi grubości plastra, pozwalają odkroić gruby, równy plaster, bądź pokroić wędlinę na cieniutkie, niemal przezroczyste plasterki, jak wtedy stanowi chciane na model w sukcesu szynek surowych, które jada się zdecydowanie w plasterkach grubości bibułki.