Ekran dotykowy swiruje

GASTRO POS jest programem, który daje na błyskawiczną i intuicyjną sprzedaż, opracowaną w mało ruchach poprzez ekran dotykowy. Jako bardzo znany system na zbytu gastronomicznym bawi się wielkim znaczeniem wiodących szefów restauracji. Jego intuicyjna obsługa działa w książce kelnerom oraz tym samym ułatwia szkolenie nowych pracowników.

Dzięki bardzo prostej, intuicyjnej obsłudze nie potrzebuje drogich i długich szkoleń, a niezwykle przejrzysta metoda użytkowania za pomocą ekranu dotykowego, zintegrowana z wielką gamą funkcji, bardzo dobrze sprawdzi się w nie właśnie w ścisłym, pojedynczym lokalu, a również w budów gastronomicznej.

Indywidualne dobranie funkcji Dzięki bardzo wielu funkcjom oraz modułom GASTRO POS jest znacznie sprawnym systemem, jaki weźmiemy na placu. W relacji od profilu lokalu, czy istnieje to bar, pub, i nawet restauracja, możesz dopasować oraz spersonalizować opcje, które będą najużyteczniejsze dla Twoich potrzeb.

Bezpieczeństwo Logowanie się swoich pracowników do programu przez wprowadzenie niepowtarzalnego kodu, odcisk palca lub zbyt pomocą karty magnetycznej umożliwia pełny monitoring także jego czasu pracy jak również efekcie jaki generuje. W zależności od stanowiska, można jeszcze ustalić widok opcji tak, by stanowił on dostosowany do uprawnień danej jednostki, np. kelner widzi jedynie sprzedaż, manager widzi sprzedaż i wystawianie faktur, właściciel ma kontakt do wszystkich możliwości. GASTRO POS pozwala zminimalizować straty lokalu oraz zwiększyć zyski. Program pos gastro ułatwia również obsługę rozliczeń w gastronomii.

Zalety programu:

obsługa przez ekran dotykowy, wykonując kilka kliknięć; dopasowanie ekranu do innych potrzeb; kontrola rachunków i zamówień; przejrzysto zaprojektowany ekran bonowania; obrazowa prezentacja sali; rozliczenia kelnera w wszelkim etapie; zapisywanie czasu pracy; brak trudności w modyfikowaniu potraw; współpraca z kuchnią; sprawdzanie zamówień i rachunków; elastyczne kształtowanie cen; kontrola ustalanych rabatów; zgoda z planami hotelowymi i narzędziami do zadań specjalnych.